Kinek ajánljuk?

A túlsúly egyre nagyobb problémát jelent világszerte. Az elhízás egy zsírfelhalmozódás a szervezetben. Amit sok esetben úgy gondolunk csak esztétikai, vagy kozmetikai problémát szül magával, azonban tudatában kell lennünk annak, hogy az egészségünket súlyosan veszélyeztető, kóros elváltozásról van szó, ami számos betegség kialakulásának a kockázatát a többszörösére növelheti. Ezért is nagyon fontos, hogy tegyünk ellene!

Az OverStitch® gyomorszűkítő eljárást azoknak a személyeknek ajánljuk, akik a diéta és életmódváltás hatására sem tudták csökkenteni a súlyukat, vagy a túlsúlytól nem tudnak orvosi körülmények között megszabadulni. Továbbá azoknak, akik nem szeretnének műtéti beavatkozást igénybe venni a fogyásuk érdekében. Az OverStitch® gyomorszűkítő módszerrel egy teljesen új, műtét nélküli alternatíva érhető el a fogyni vágyóknak. Már 27-es testtömegindex (BMI) esetén is eredményesen alkalmazható eljárás.

gyomorszukites-overstich-1

Az endoszkópos gyomorszűkítő terápiával akár 30-50 kg súlyfeleslegtől is megszabadulhatunk, amely nagy segítséget jelenthet az extrém túlsúllyal rendelkező pácienseknek is.

Az OverStitch® gyomorszűkítő biztosítja a hosszú távú, tartós fogyást műtét nélkül, valamint az alábbi túlsúly okozta egészségügyi problémák kialakulásának kockázatát is csökkentheti:

 • Szívbetegség, stroke
 • Magas vérnyomás
 • 2-es típusú cukorbetegség
 • Nem alkoholos szírmájbetegség (Nonalcoholic fatty liver disease: NAFLD), vagy
 • Hepatitis (Nonalcoholic steatohepatitis: NASH)
 • Alvási apnoé
 • Ízületi gyulladás (osteoarthritis)

Az OverStitch® gyomorszűkítő módszerrel egy év alatt átlagosan 30%, vagy 50%-os súlycsökkenést is elérhetünk, természetesen, mint ahogyan azt korábban írtuk, nagyon fontos ennél az eljárásnál is az egészséges életmód betartása, hiszen ezzel nagyban hozzásegítjük az egészségünkre ható elhízásból fakadó szövődmények csökkenését.

Az OverStitch® gyomorszűkítő endoszkópos eljárással eredményesen biztosított az Obesitasban szenvedők, azaz az elhízottak gyors fogyása.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Ismerje meg a tényeket! Ha bármilyen kérdése van a műtét nélküli fogyás hatékonyságával kapcsolatban, szakértőink szívesen segítenek.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Kérjük adja meg milyen településről érdeklődik (kötelező)

  Telefonszáma (kötelező) Kérjük ellenőrizze a telefonszámot, hogy helyesen adta-e meg!

  Mikor kereshetjük a megadott telefonszámon? (kötelező)

  Születési dátum (kötelező)

  Magasság (kötelező)

  Testsúly (kötelező)

  Partner kód

  Üzenet

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és elfogadom!

  Kérjük gépelje be az alábbi szöveget
  captcha