MI AZ AZ OVERSTITCH® GYOMORSZŰKÍTŐ?

OVERSTITCH® ENDOSZKÓPOS GYOMORSZŰKÍTÉS

Az OverStitch® gyomorszűkítő azoknak ajánlott, akik a diéta és életmódváltás hatására sem tudják csökkenteni a túlsúlyukat. A gyomorszűkítő terápia sikeresen alkalmazható túlsúly és extrém túlsúly kezelésére is. A gyors és tartós fogyás ma már elérhető a műtét nélküli endoszkópos OverStitch® gyomorszűkítővel.

Minimálisan Invazív Eljárás
A Túlsúly Ellen

Az OverStitch® gyomorszűkítő egy forradalmian új ESG (endoscopic Sleeve Gastroplasty) módszer. Az eljárás úttörője 2012-ben Mayo Clinic volt és azóta már nem csak Amerikában, hanem világszinten népszerű a minimálisan invazív jellege miatt. A kezelés lényege, hogy a nyelőcsövön keresztül endoszkópos technikával a gyomor hosszában egy varratot helyezünk el és ez a varrat a gyomor hossztengelye mentén segíti a gyomor összehúzódását, aminek eredményeként a gyomor eredeti méretéhez képest akár egyharmadára szűkítheti azt. Ezzel segítve hozzá a gyomrot a kevesebb táplálék befogadására és ezáltal hamarabb fellép a telítettség érzése.

Az OverStitch® gyomorszűkítő eljárással nemcsak, hogy a drasztikus műtéti beavatkozást kerülhetjük el, hanem bizonyítottan eredményes és hosszútávú fogyást, életmódváltást tudunk megvalósítani. A gyomorszűkítő eljárással egy év alatt átlagosan testsúlya 20-25 %-ától szabadulhat meg, ami például egy 100 kg-os páciensnél 20-25 kg súlyvesztéssel számolható. Természetesen nagyon fontos az eljárásnál az egészséges életmód betartása, amit az orvosok és az életmódváltást támogató csapattagok tanácsolnak az eredményesebb fogyás érdekében. Ennek köszönhetően az életminőségünkön javíthatunk és csökkenthetjük az elhízásból fakadó egészségügyi kockázatokat is.

A hagyományos gyomorszűkítő műtétekhez képest az OverStitch® endoszkópos eljárással nincs műtét okozta szövődmény, csak biztonságos fogyás és egészségtudatosabb életmód!

Gyomorszűkítés az OverStitch® gyomorszűkítő endoszkópos eljárással


Az OverStitch® endoszkópos gyomorszűkítő eljárást szigorúan akkreditációval rendelkező szakorvos végzi el rövid altatásban. A beavatkozás (kb. 50 perc) során endoszkópot helyeznek szájon át a gyomorba, majd egy speciális eszköz segítségével több sornyi öltést végeznek a gyomorban és ezáltal a gyomor keskenyebb lesz.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Ismerje meg a tényeket! Ha bármilyen kérdése van a műtét nélküli fogyás hatékonyságával kapcsolatban, szakértőink szívesen segítenek.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Kérjük adja meg milyen településről érdeklődik (kötelező)

  Telefonszáma (kötelező) Kérjük ellenőrizze a telefonszámot, hogy helyesen adta-e meg!

  Mikor kereshetjük a megadott telefonszámon? (kötelező)

  Születési dátum (kötelező)

  Magasság (kötelező)

  Testsúly (kötelező)

  Partner kód

  Üzenet

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és elfogadom!

  Kérjük gépelje be az alábbi szöveget
  captcha